Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Termékleírás
A MÉRY PILLE Vércukormérő a korszerű, Európában és az amerikai kontinensen a legnagyobb számban használt bioszenzoros technológiával működik. Ennek a technológiának (és az elektrokémia reakciónak) köszönhetően nagy pontossággal mér. MÉRY PILLE Vércukormérő készülék az összes Európai Uniós, Egyesült Államok beli és Kanadai, így többek között az EN 15197/2003 szabvány előírásainak is megfelel.
A méréshez a régebbi technológiától eltérően, lényegesen kisebb mennyiségű (0,7 l) vérmintára van szükség. A reakcióideje rövid, a mérés max. 7 másodpercig tart.
 
MÉRY PILLE Vércukormérő memóriája 400 mérés adatait (dátummal és időponttal) képes tárolni. A mért adatokból kiszámolja az utolsó 7, 30 és 90 nap átlagát. A mérési adatok átvihetők számítógépre a csomagban található USB adatkábel és a MÉRY Online alkalmazás segítségével. A z online alkalmazás a mery. hu weboldalról ingyenesen letölthető. A készülék figyelmeztető funkcióval is rendelkezik, 4 különböző és előre, tetszőlegesen beállítható időpontban figyelmeztet a mérés elvégzésére.
 
A MÉRY PILLE Vércukormérő magyar fejlesztés alapján kerül gyártásra, funkciói a hozzánk érkezett igények alapján kerültek kialakításra, ennek megfelelően háttérvilágított; hangjelzés ki-, be- kapcsolható; általános, étkezés előtt, étkezés után mérés megkülönböztethető; a mosolygó archoz tartozó határértékek számítógép segítségével módosíthatóak; beépített akkumulátorral működik, valamint magyar nyelvű animált menü rendszerrel rendelkezik a használat és eredmények könnyebb értékelésének céljából. MÉRY PILLE Vércukormérő készülék készletben vásárolható meg, amely a készüléken kívül 10 db MÉRY tesztcsíkot, ujjszúrót, 10 db vérvételi lándzsát, hálózati USB töltőt + adatkábelt, felhasználói kézikönyvet, hordtáskát és jótállási jegyet (6 év garancia) tartalmaz.
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^